Meteen naar de inhoud

Het begin van Liefs Iris

Welkom bij mijn eerste blogpost!

Mijn naam is Iris en ik ben sinds kort de eigenaar van ‘Liefs Iris’. Als je denkt: hé, bekende naam, je kunt mij ook kennen van ‘Vintage by Liefs Iris’. 

Al een tijdje liep ik met het idee rond om naast mijn eerste bedrijf een andere onderneming te starten. Ik heb namelijk 1001 ideeën maar omdat vintage zo’n specifiek thema is kan ik niet al mijn andere ideeën hier in kwijt. 

Ik ben mij gaan oriënteren op allerlei mogelijkheden om erachter te komen wat ik nou echt wilde. Sowieso iets met kristallen, mineralen en andere mooie natuurproducten. Kristallen spraken mij als kind al aan, het verhaal rondom de steen, maar vooral wat ze voor je kunnen doen, soms nog mooier dan de steen zelf!

Dus dat was het eerste idee. Totdat ik een tijd geleden een starterskit kocht bij Young Living. Er ging een wereld voor mij open. Etherische oliën die bij alle pijntjes en kwaaltjes kunnen worden toegepast. En niet alleen fysiek, ook mentaal kunnen de oliën veel voor je doen. Zo begon ik met een paar druppeltjes Lavender en Stress Away in de bijgeleverd diffuser. De sfeer in de kamer werd ontspannender en de onrust, die ik ervaarde, verdween. Geweldig toch?!

Dit was overigens niet de eerste keer dat Young Living mij veraste! Een ander voorbeeld, ik had een feestje bij mijn vader, alleen die hele dag had ik al last van een doorkomende verstandskies. Mijn “stief” moeder (Petra), die al jaren met Young Living werkt, riep naar mij; “Ik heb wel wat voor je dat werkt”. Ik werd natuurlijk nieuwsgierig want met wat zou ze aankomen? Weer een paracetamol? Misschien een Naproxen? Maar nee!! Ze komt naar mij toe en zegt hou je hand eens op. Ik doe 2 druppels Thieves olie op je hand en dan moet jij dat verdund even op je pijnlijke kies en tandvlees smeren.

Zelf ben ik echt iemand die eerst iets moet zien of mee moet maken, voordat ik het geloof. Met andere woorden, ik was (wat) sceptisch. Maar ja, wat heb je te verliezen, het feestje doorkomen met pijn in de mond, is ook geen leuke optie en ik smeerde het op de pijnlijke plek. En nog geen twee minuten later ging de pijn weg. Ik keek wat verbaasd richting Petra, het werkt! Of is het toch toeval? Enige tijd later kwam de pijn weer terug. Hetzelfde ‘ritueel’ wederom toegepast en weer binnen enkele minuten was die pijn weer een poos weg. Ik was verkocht. Ik MOEST dit ook hebben.

En toen viel het kwartje, dit was de toevoeging dat ‘Liefs Iris’ nodig had.  

En het mooiste is dat iedereen kan doen wat ik doe met deze oliën van Young Living. Daarom wil ik jullie ook enthousiast maken. En de gemakken ervan laten zien. Bij ons is de paracetamol, de keelpastilles en alle andere troep de deur uit gegaan, omdat wij de etherische oliën gebruiken.


Facebook & Instagram: @LiefsIris.nl

Liefs, Iris <3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: